Försäljning Övrigt (Kommersiellt), OGEMA, Saskatchewan, Kanada, 202 main street

Försäljning - Cod. 28382

  • Typ: Övrigt (Kommersiellt)
  • Område: 200 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: TERRA

Livsmedelsföretag specialiserat sig på italiensk mat.
Vi är en liten fabrik (4 anställda tiempo full) som producerar pasta, fylld pasta, pizza och många andra specialiteter "italienska. Allt är frysta, förpackas och säljs till små livsmedelsbutiker, restauranger och lyxhotell i hela Saskatchewan regionen. Vi har redan etablerat en bas av mycket stor kund och i en kontinuerlig fas av tillväxt. Vi har noll concorenza i regionen (1 miljon invånare) och det finns stora möjligheter till interregional och nationell tillväxt. Detta, tillsammans med en stark ekonomi, leder till en stor möjlighet "för rätt person och att" Passionerad kultur och italiensk mat.
L 'företag har en betydande tillväxt. $ 80.000 under det första året av försäljningen, det andra året $ 120.000 och tredje $ 290.000. Detta år kommer att ge $ 350000- $ 400.000 i försäljning. Den genomsnittliga nuvarande nettoresultatet och cirka 25% av omsättningen. (Redan bort "kostnader i kostnaden för produktion, manuntenzione, skatter, anställda etc ..)
Vi finns i en liten stad nära den viktigaste staden för att hålla nere driftskostnaderna. Dessutom har det pocchissima brott "och lite föroreningar. Landet och "väl serveras med en skola som går från grundläggande till gymnasiet. CE "post, två banker, ett snabbköp, hotell, camping, utomhuspool, parker, spa och en idrottsanläggning att spela hockey och curling på vintern osv ... Vi har redan lagt två anställda som är välutbildade och de kan hantera en stor del av företaget ensam. De är villiga att hålla fast vid den nya propretario.
Dessutom ingår i försäljningen är:
-L 'Property helrenoverat 2012 (200 kvm) på en tomt på 500sqm
-a frysta Transporter (6 m lång) - (utmärkt service)
-alla i gott skick maskiner för tillverkning (en napolitanska vedugn, press, ravioli, planetariskt, spiral, kylaggregat, kyl / frys .... osv celler)
-recept, förfaranden
-a utbildningsperioden.
Pris EURO 290 000

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB