Försäljning Lantgård, Chertsey, Quebec, Kanada, 390 Langelier

Försäljning - Cod. 35003

  • Typ: Lantgård
  • Område: 133.97 m²
  • Antal rum: 8
  • Våning: 3

En sann fristad för fred som ligger vid den prestigefyllda sjunde sjön mer exakt i Djävulens fjärd, mer än 300 p. från stranden, intima och avskilda grunder där du kan njuta av finsk bastu och spa året runt, för att inte tala om en liten sås i det isiga vattnet på sjön på vintern och bara några steg bort. Detta magnifika lanthus erbjuder 3 ch. på de övre våningarna och en boudoir med 2 franska fönster med utsikt över terrassen och galleriet med en fantastisk utsikt över vattnet och ett badrum att drömma, med ett glas dusch, en Fristående bad och gas spis, perfekt för en mest romantisk kväll.
På bottenvåningen hittar du en rymlig matsal i glasstaket med uppvärmd golv, ett vardagsrum med öppen spis, brinnande långbruten sten och ett funktionellt kök utrustat med gasspis och Vart och ett av dessa rum har fortfarande en fantastisk utsikt över sjön. Glöm inte det dubbla garaget där det finns ett imponerande vardagsrum med biljard och hemmabio, Jatoba trägolv och ett duschrum i garaget. , alla utformade separat från utrymmet för bilar.
Den sjunde sjön är en välskött juvel, var man kan bo där är praktiskt taget ett privilegium, lev i harmoni och i fred med naturen på kanten av den här sjövatten (motor 9,9 HP max) med ett område på 1,4 km² och en omkrets på 8,7 km har sjön blivit sådd i flera år, spetsig öring och grå (sjööring) och erbjuder dig ett kristallklart vatten. Vattnets kvalitet är exceptionella tester utförda och flera prov bekräftade användbarheten av vatten för konsumtion. Den vertikala insynen i sjön är 33 meter, enligt miljödepartementet och dess djup når mer än 130p eller till och med upp till 140p i Devil's Bay, en perfekt plats för dykning. Bostadsföreningen gör sitt yttersta för att bevara och bevara kvaliteten på denna miljö, du kommer också att bli inbjuden att delta i att bidra till det också. Letar du efter en favoritplats och här är det. + $ 800 000 CAD investerad av ägaren!

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB